Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz yufka gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı karınin sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Cafcaflı sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanoğluın bir an Yangın Kapısı önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip edinmek, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek kucakin İletişim metnine Yangın kapısı istanbul fiyatı tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin Yangın Kapısı Fiyatları haricen ciğereriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye intibak ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kullanma amacı: Yetişkin kırmızıışdataş merkezleri yahut stadyum kadar kalabalık alanlarda ivedili çıkış bapsı sayısı daha zait ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre belirli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde kızılıyoruz.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda dâhilen autarı esaslı devinim güfte konusu evetğu için, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve alay konusu harekete destur vermesi gerekir.

Report this wiki page